22 januari 2014

De Cross Country Championships van de NCHE Athletic Commission (NCHEAC) eindigden met de dichtste race in onze geschiedenis in de jongensdivisie met slechts 0,53 seconden tussen de eerste en tweede plaats. James Dorris van de Asheville Trailblazers passeerde Hunter Sawyers van de Surry Runnin' Patriots op de laatste 100 meter van de 5k-baan om het kampioenschap te claimen met een door regen vertraagde tijd van 18: 22.38. Bij de meisjes versloeg Nan Gordon van de Forsyth Hawks teamgenoot Leslie Woodley met 12 seconden en finishte om 20:31.57. Zowel de teamkampioenschappen voor meisjes als voor jongens werden gewonnen door de Forsyth Hawks.

De top vijf tijden in de jongens- en meisjesdivisies voor individuen staan hieronder vermeld.